På hele Lollands sydkyst ligger små attraktive sommerhusområder, hvor vi sælger huse.

Østersøbadet

"Hyldtofte Østersøbad" er et naturskønt sommerhusområde, hovedsagelig med store vedligeholdelsesfrie naturgrunde og en god badestrand. Fugle, harer, fasaner og rådyr færdes i rigt antal i området, og fra kysten er der gode muligheder for at fange Ørreder, hornfisk, fladfisk mv. Kiosk med indkøbsmuligheder og bl.a. nybagt morgenbrød er beliggende ved stranden.
Området er beliggende centralt i forhold til den nye faste forbindelse til Tyskland.

Bredfjed Strand

Sommerhusområdet Bredfjed ligger i et utrolig smukt naturområde, med et rigt dyreliv. Fugle, harer, fasaner og rådyr færdes i rigt antal i området, og fra kysten er der gode muligheder for at fange Ørreder, hornfisk, fladfisk mv.
Området er beliggende centralt i forhold til den nye faste forbindelse til Tyskland.

Kramnitse

Kramnitse er et roligt sommerhusområde med et utroligt dyreliv - der er fugle, harer, fasaner og masser af rådyr og naturen er virkelig flot, ligesom badestranden er god.
Der er indkøbsmuligheder i området og ikke langt til Hummingen hvor der findes både ishus, grillbar og et par restauranter. Der er gode muligheder for sommerhusudlejning, hvis det ønskes.


Hummingen

Hummingen er et roligt sommerhusområde med et utroligt dyreliv - der er fugle, harer, fasaner og masser af rådyr og naturen er virkelig flot, ligesom badestranden er god.
Der er indkøbsmuligheder i nærheden og både ishus, grillbar og et par restauranter. Der er gode muligheder for sommerhusudlejning, hvis det ønskes.

Fra Hummingen og vider mod Vest ligger en del mindre sommerhusområder, hvor man kan finde huse utrolig tæt på stranden, fantastisk natur, sammenhold og meget mere.

Langholm Strand
Sdr. Egebølle Strand
Maglehøj Strand
Stødby Strand
Næsby Strand
Vesternæs
Ydø/Albuen