Salgsvurdering

At sætte sin bolig til salg er ofte en stor beslutning forbundet med usikkerhed og mange spørgsmål til f.eks. pris, liggetid og meget mere. Det er derfor vigtigt at vi allerede i vurderingsfasen opbygger tillid til hinanden.
Jeg tilbyder derfor en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor vi mødes og du kan få et indtryk af hvad jeg og mine medarbejdere står for. Vi gennemgår ejendommen og de muligheder der er for et salg af netop dit hus og jeg har stor opmærksom på dine ønsker og forventninger til både pris og liggetid, men også på hele salgsprocessen.
Der er jo dig som sælger der bestemmer prisen og jeg er meget fleksibel omkring at finde en pris og salgsmetode som passer netop dig.

Bestil en salgsvurdering helt gratis her!

Tilmeld dig vores køberkartotek

Vi får hele tiden nye boliger til salg på Sydlolland og hvis du vil være blandt de første der får besked når vi får en ny spændende bolig til salg, vil vi anbefale, at du skriver dig op i vores køberkartotek. Her får du automatisk tilsendt en mail, når vi får nye boliger til salg, der matcher dine ønsker. Du kan naturligvis altid "melde dig ud" igen.