Willersvej 30, 4970 Rødby

Lækker etplansvilla

Willersvej er et attraktivt villakvarter med godt naboskab og her i nummer 30 ligger en skøn villa i bedste stand, hvor køber blot kan komme med flyttelæsset og flytte ind.  

Vi sætter bilen foran garagen med den automatiske port og bemærker forhaven med granitskærver og de veltrimmede træer og buske. Vi følger flisegangen, der går hele vejen rundt om huset, til den ugenerte prydhave med havestuen og fliseterrassen hvor der også er bålplads. 

Man får helt lyst til at sætte sig på den store terrasse og nyde udsigten, men vi skal også lige en tur igennem huset.

Velkommen ind i den lyse entre, videre ind i en stor opholdsstue der har flotte massive parketgulve og udgang til havestuen. Køkkenet har naturligvis spiseplads og der er adgang til bryggerset. 

Huset byder også på et nydeligt flisebadeværelse med råpudsede vægge, gulvvarme og bruseniche, her er et pænt gæstetoilet og desuden hele 4 soveværelser.

Det nemmeste var egentligt blot at skrive, at her er alt stort set i bedste stand........ taget er af nyere dato, vinduer er vedligeholdt og løbende udskiftet, køkken og bad er tidsvarende, alt er malet i lyse farver, her er flotte parket- og klinkegulve og haven spiller bare.

I forbindelse med garagen har sælger overdækket arealet over til huset, som danner en hyggelig "atriumgård" og foruden garagen er her flere gode udhuse. 

Ejendommen opvarmes med fjernvarme - sælgers årligt forbrug kr. 10.710,-

Vi er klar til at vise ejendommen frem - ring på tlf. 5460 2500.

Ejendommen kan benyttes som flexbolig.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale