Grønvej 21, 4970 Rødby

Nydeligt lille byhus!

På hjørnet af Grønvej ligger dette nydeligt, fine og charmerende lille grønne hus med en dejlig lukket have. Ligger centralt og tæt på både indkøb, busstation, læge, skole og kun 100 meters gang til den "nyrenoverede" lystskov midt i byen, ligesom den naturskønne jernbanesti ligger nærmest lige i baghaven.

Den 74 m² lille villa byder på entré med trappe til 1. sal og indgang til ophold- og spisestuen. Ved spisestuen er der er rummeligt køkken med spiseplads og også udgang til udestue. Badeværelset finder du ved entréen og fremstår med lyse fliser og bruseniché. Her er også et mindre vaskerum med udgang til haven.

1. salen er delt op med en tynd væg således at der er et gennemgangsværelse og et soveværelse.

Huset er delvist med bindingsværk og med et eternittag. Flere af vinduerne er nydelige og pæne. Der opvarmes med billig fjernvarme - sælgers seneste forbrug er ved at blive indhentet.

Til huset hører den hyggeligste lille have med terrasse ved huset og græsplæne. Alt sammen indhegnet og ugenert fra byens trafik og naboerne. Dertil stor garage og udhus.

Helt ideelt for førstegangskøberen eller det unge par - her får du have og ofte en billigere husleje! Men huset er også helt optimalt som Flexbolig med kun 5-10 minutter til fantastisk natur og badestrand - se mere på www.flexbolig.nu 

Generelt fremstår huset pænt og nydeligt, men det er hverken totalrenoveret eller moderniseret. Man kan sagtens bruge huset som det er, men må forvente lidt generelt istandsættelse og bl.a. løbende renovering af bindingsværk.

Kom og mærk hyggen i det lille hus! Ring for en fremvisning på tlf. 5460 2500.

Beliggenheden er virkelig centralt i Rødby, som er en hyggelig lille by på Sydlolland, der er omgivet af smuk natur. Lige udenfor byskiltet finder du den bedste udsigt over markerne, indenfor 5-15 minutters kørsel kan du finde skove, små hyggelige havne, Diget og sandstrand. Der er også mulighed for at gå langs Jernbanestien til Rødbyhavn og Diget. Indenfor gåafstand fra huset har du desuden alle dagligdagens faciliteter som indkøbsmuligheder, bager, offentlig transportmuligheder, apotek, skole, SFO, svømmehal og stadion, hvor der spilles fodbold og tennis.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale