Årbyesvej 52F, 4970 Rødby

Flot andelsbolig midt i byen

Willers Have er en nyere andelsboligforening fra 2005 med 12 nydelige rækkehuse med egen have, delvist overdækket terrasse, udhusplads og egen parkeringsplads. Byggeriet er flot og moderne og vedligeholdelsesstanden er god. Foreningen er veldrevet, naboskabet" er godt og foreningen har ry for at "det er et godt sted at bo".

De arkitekttegnede boliger er særdeles velindrettede og er opført i gule teglsten med vinduer og døre i mahogni, og tag i røde tegl.

Andelen her er et endehus med 92 veldisponerede kvadratmeter - vi ankommer til boligen via entreen, der med sin centrale placering giver adgang til stort set alle rum i huset. Den rummelige stue har parketgulve og udgang til haven og den delvist overdækkede fliseterrasse - der er åben forbindelse til nydeligt køkken med spiseplads, og ved køkkenet ligger også husets bryggers med håndvask, skabsplads og vaskemaskine.

Endvidere nydeligt flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme, stort soveværelse med skabsvæg samt yderligere et kammer.

Materialevalget er klinkegulve i entre, badeværelse og bryggers - øvrige rum har flotte parketgulve. Lofter er profilbrædder og boligen er holdt i lyse farver.

Der er brugsret til udhus og parkeringsplads.

Opvarmning ved fjernvarme.

Kontakt os for fremvisning af denne flotte bolig - tlf. 5460 2500.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale