Vestre Allé 3, 4970 Rødby

Landejendom, men stadig tæt på det hele!

Mellem Rødby og Rødbyhavn ligger denne pæne gulstensejendom med udsigt til landmandens marker! Herfra er der kun 5 km. til dejlig badestrand i Bredfjed eller mindre til indkøb, skole, bager, læge, offentlig transport og meget mere i enten Rødby eller Rødbyhavn.

En pæn ejendom, som dog trænger til en opfriskning! Der er ældre vinduer, pænt decra-tag, samt nyere fyr med luft til vand varmepumpe (cirka 5 år gammelt).

Når du ankommer til ejendommen er der en lille indkørsel og muret garage med lille udhus/skur. Bagtil er der bygget en havestue og herfra er der indgang til huset gennem stort bryggers med fliser, fyr og plads til vaskesøjle. Det store spisekøkken er af ældre dato, men med god skabsplads og spiseplads, samt soveværelse for enden af køkkenet. Fra køkkenet kommer du ind i stuen med tilhørende lille fjernsynsrum, som er den tidligere lille hoved-entre. Bryggerset giver også adgang til endnu et godt værelse, et aflangt depotrum og badeværelse, som har gulvvarme, bruseniché og badekar. Badeværelset er af ældre dato, men fremstår pænt i blå fliser.

Haven er forholdsvis lukket af med hegn og hække, samt anden beplantning og fra terrassen har du den skønneste udsigt ud over markerne i alle retninger!

Et hus på landet med den smukkeste udsigt - men kun få kilometer fra alt du skal bruge i hverdagen! 

Der er mulighed for at benytte ejendommen som Flexbolig - se mere på www.Flexbolig.nu

Lolland byder på smuk natur, roer og hvede på landmandens marker, smukke sandstrande med udsigt mod Tyskland på en klar dag, samt et Lalandia Center som har både gode restauranter, biograf og underholdning for hele familien. Familien kan du også tage med på en lang gåtur langs vores 63 km. lange dige på Lollands Sydkyst, som strækker sig fra Errindlev til Nakskov. Du får det hele og indenfor ca. 5 km. fra huset her!

(OBS. Havestue er ikke registreret på BBR-meddelelsen)

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale