Skørringe Kirkevej 13, 4930 Maribo

Indflytningsklart landhus.

Charmerende landhus der fremstår i bedste stand, beliggende på stor velpasset grund med den smukkeste udsigt over markerne.  

Skørringe Kirkevej ligger helt ugeneret midt i den Lollandske natur, tæt på Kristianssæde skoven og alligevel kun 10 minutters kørsel til indkøb i Rødby eller Maribo og for den sags skyld til motorvejstilskørslen. 

Huset er opført i bindingsværk, som er renoveret for nogle år siden, der er et flot eternittag samt termosprossevinduer i det meste, og huset fremstår bare i god stand.

Boligarealet er hele 194 m² og indeholder entre med klinkeulv der går videre ud i det flotte køkken fra 2017 med spiseplads og alt i hvidevarer. Stueafdeling har god plads til både opholdsstue, spisestue og "kontorafdeling", ligesom der er pillebrændeovn og trappe til 1. sal.

Nydeligt badeværelse med bruseniche samt stort bryggers med bordarrangement samt god skabsplads. 

Huset indeholder 3 store soveværelser -  et i stueplan, der har stort indbygget skab samt yderligere 2 på 1. sal. 

Der er ca. 150 m² udhus/garagebygninger (er under opmåling) som er fordelt på vaskerum, stor garage/værksted, carport samt udhusplads. Gode tilkørselsforhold til udhuse med den store fliseindkørsel sælger har etableret. 

Haven er anlagt vedligeholdelsesvenligt med stor græsplæne, prydbuske, hæk mod skel. Forhaven er belagt med granitskærver, plantekrukker og naturligvis er her også flagstang. 

Opvarmning med varmepumpe "Luft til Vand" suppleret med pilleovn. Sælgers varmeudgift udgør ca. kr. 11.500,- til strøm samt ca.kr. 4.000,- til træpiller.  (Varmepumpen er lejet via abonnement)

En virkelig charmerende ejendom med en skøn beliggenhed og med god plads til hele familien. 

Vi viser meget gerne ejendommen frem - ring på tlf. 5460 2500 for at aftale nærmere. 

Ejendommen kan benyttes som Flexbolig - se mere på www.Flexbolig.nu

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling