Brandstrupvej 95, 4930 Maribo

Det skønne landhus her midt i den Lollandske natur, ligger i den lille landsby Brandstrup med få km. til både motorvejstilkørsel og indkøb i Maribo og Rødby. Vi ankommer via den lille privat alle´ op til den nøddestensbelagte gårdsplads, hvor det hyggelige stråtægte bindingsværkshus ligger på den parklignende grund. 

Ja, vi snupper lige en tur rundt i haven først, hvor der både er stort græsstykke mod syd, med den smukkeste udsigt over markerne, indkørslen med de store flotte træer samt den "lille park" ved terrassen, hvor vi har udsigt over græsplænen med de flotte buksbom, birketræerne og bøgehækken. 

Vi kigger lige ind i udbygningen, hvor der er god udhusplads og plads til opbevaring på loftet samt lidt garageplads. Oliefyret er placeret i mellembygningen. 

Beboelsen holder stilen når man kommer ind - her er småsprossede vinduer, fritlagte bjælker og plankegulve. De 148 m² indeholder entre, vinkelstue med udgang til haven, køkken med lille spiseplads og adgang til viktualierum. Badeværelset har både kar og brus, nydeligt gæstetoilet samt 3 gode soveværelser. 

Ejendommen opvarmes med oliefyret centralvarme. 

Lyder det ikke interessant - ring allerede nu for en fremvisning af dette smukke sted på tlf. 5460 2500.

Ejendommen kan benyttes som Flexbolig - se mere på www.Flexbolig.nu 

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling