VORES TEAM

Jeg har været ejendomsmægler på Sydlolland i over 20 år, og midt i finanskrisen i 2010 åbnede jeg mæglerbutikken midt i Rødby ud fra ønsket om at kunne tilbyde mine kunder et stærkt alternativt til de bankejede mæglerforretninger med fokus på personlighed og lokalkendskab.

Vi er nu 2 ejendomsmæglere og en trainee i butikken, og visionen er at være seriøse over for såvel køber som sælger i vores håndtering af de ejendomshandler, vi bliver betroet, således at både køber og sælger får den bedste oplevelse af at handle bolig.

“Vi kender lokalområdet, for vi bor her............!”

 

Thomas Porse - er bankuddannet, ejendomsmægler og valuar, men det vigtigste for dig som kunde, er nok de over 20 års erfaring i det lokale boligmarked på Sydlolland. 

Kristine Wilcken Jørgensen - er uddannet ejendomsmægler i 2014 og har allerede flere års erfaring i branchen, også fra sin tid som trainee. Kristine her hovedansvarlig for salg af huse på Lalandia og tager sig også af sagsbehandling, fremvisninger og vurderinger.

Vi beskæftiger os med salg af villaer, fritidshuse, mindre erhvervejendomme og har stor ekspertise i salg af huse ved Lalandia.Vi lægger stor vægt på at fagligheden er i top, og gør alt for at yde den bedste service for både køber og sælger.

Kontakt os